Annelie Nilsson

Coach and Facilitator
Certified Psychosynthesis Coach

Languages

Swedish

Where

In person and Online

Types of Methods

• Nature Connection Practices
• Coaching - Transformation - Philosophy

Working with

• One to one, personal
• Groups, teams and organisations


Nordvik 15, 471 95 Skarhamn, Sweden

I am coach and facilitator working in Sweden, therefore the rest of this text will be in Swedish.

 

Om du har sökt dig hit tillhör du den växande skara som är djupt oroad över det klimatkaos vi befinner oss i och som förstår att vi måste förbereda oss på att leva ett annat liv än det vi planerat för. Det är svårt och smärtsamt att ta in och man kan behöva hjälpa att hantera hur det ska gå till.

Det är helt naturligt att uppleva att ens inre faller samman när den yttre världen gör det. Det är så kriser fungerar. Yttre stress skapar inre kaos. Men en kris kan också vara den knuff och kraft man behöver för att få till de där förändringarna, stora som små, man länge velat eller behövt göra. Det gäller bara att ta sig igenom den där omvälvande och transformerande processen.

Efter många års erfarenhet som coach, förändringsledare och eget processande vet jag vikten av att få distans till det som pressar på från alla håll och gör det svårt att komma igång med en förändring. Vi behöver svängrum och andrum för att kunna urskilja och prioritera, för att komma loss och komma vidare. En bra början är att prata om det med någon professionell.

Är du intresserad av att planera och processa din väg genom klimatkaoset är du välkommen att höra av dig till mig. Vi kan samtala en och en, i grupp eller ute i naturen på vandring och framför lägerelden. Jag coachar och anordnar resor och träffar i naturskön miljö som jag kallar ”Klimatsamtal vid lägerelden”. Naturen är min viktigaste samarbetspartner när det gäller att återfå kontakten med det levande system som vi och allt levande är del av – biosfären. 

Målet med vårt samarbete är att du kan acceptera det som händer för att ta ansvar och agera på det sätt som fungerar för dig och det du tror på. Det ökar din förmåga att hantera och leva med två motstridiga sanningar – klimatkaos och möjlighet till en ny riktning. 

Vi kan samtala via telefon eller Skype. Bor du i Göteborg med omnejd kan vi ses personligen. Jag ser fram emot att höra ifrån dig.

 


Offers from this Guide to You

This is a new section and many guides have not yet had the opportunity to add offers.

No offers found

Methods this Guide uses

No items found